Servicii Istylum

Constructii
Putem sa abordam orice proiect de constructii, de la sedii de institutii, pana la reabilitarea si modernizarea constructiilor vechi si realizarea de proiecte pentru constructiile civile si de locuinte, indiferent de complexitatea lui, cu aceeasi seriozitate si dedicatie. Fiecare client este la fel de important pentru noi. Fiecare proiect terminat ne face sa ne simtim la fel de mandri, indiferent de amploarea acestuia, pentru ca la noi nu conteaza dimensiunile constructiei pe care o realizam, ci satisfactia de a fi realizat o cladire care va dura in timp. Dorim sa continuam sa ne dezvoltam si sa ne impunem din ce in ce mai mult in domeniul constructiilor, devenind mai puternici cu fiecare client nou si fiecare cladire pe care o inaltam Istylum este o companie cu capital privat ce poate executa lucrari la cheie, consolidari, restaurari, amenajari interioare si exterioare, lucrari constructii civile, de geniu si industriale. Echipele sunt alcatuite din personal TESA, specialisti (maistri) si muncitori calificati (zidari, zugravi, faiantari, pietrari, gips-cartonisti, electricieni, instalatori). Valori asumate: integritate, seriozitate si spirit de echipa; luptam sa transformam conceptul in realitate. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Tamplarie PVC si Aluminiu
Oferim servicii profesionale de proiectare, executie si reparatii tamplarie tip geam termopan din PVC si Aluminiu, plase anti insecte pe balamale sau tip rulou, rulouri exterioare, pereti anti vant, montaj usi interioare-exterioare, metalice.
Confectionam si montam tamplarie tip Veka,Salamander,Gealan,Rehau si Otoricher cu geam tip termopan sau tripan.
Confectionam si montam rulouri exterioare,plase anti insecte,pereti anti vant si rolete textile.

Placari
Placari cu isopan, policarbonat si alucobond.

Proiectare si executie terase, pergole, foisoare.
Proiectam, confectionam si montam terase, pergole si foisoare la cererea clientului.

Administrare imobile
Prin partenerul nostru S.A.I.B. va putem ajuta sa economisiti manopera si reducem timpul timpul de interventie in cazul defectiunilor urgente, si nu numai, oferind un serviciu de abonament, lunar, de mentenanta tehnica a instalatiilor electrice, sanitare si termice, pentru imobilele civile, publice si industriale .

Check Page Rank Real Web director web
Confectii metalice Istylum 0728447019/0755686220 office@istylum.com